Dec 15, 2012

1 Es gribu strādāt SAB.

(no December 8, 2011)

Viss. Es gribu strādāt SAB (sab.gov.lv).Mani fascinē šī organizācija, tās filosofija, normatīvie akti un slepenība it visā.
Ģeniāli ir tas - viņi it kā dara visu, taču neviens viņus nekontrolē, viņi nevienam neatskaitās - jo (trompetes skaņas) - slepenības likums.




Tas ir ģeniāls plāns, kas ir darbībā no 1995.gada - kāds izdomāja ģeniālu fišku , 
kā slaukt naudu no valsts kases neatskaitoties.
Izcilākā ideja ir par darbā stāšanās iespējām SAB :
************************************************************
!SAB nepieņem darbā cilvēkus, kuri piesakās paši, un ir izslēgta iespēja, ka darbam specdienestā tiktu izsludināts atklāts konkurss. SAB izmanto visdažādākās darbinieku komplektēšanas metodes, tomēr visām tām ir kopēja iezīme - iniciatīvu sazināties ar cilvēku izrāda SAB. Birojs pats atlasa sev interesējošus cilvēkus, nevis pieņem tos, kuri piesakās paši. SAB nav zināma to cilvēku, kuri paši nāk pieteikties darbā valsts drošības iestādē, motivācija un nolūki. Šādos gadījumos pastāv risks, ka kādam no šiem cilvēkiem ir birojam nepieņemama motivācija.!
************************************************************

Fantastiski.Tēvs pieņem darbā dēlu, sievu, vecotēvu, vecomāti,krustmāti, krusttēvu, onkuli Žeņu - jo viņš māk turēt muti.
Nevar arī pārliecināties par SAB darbinieku atbilstību viņu amatam un vai patiešām visiem tur ir augstākā izglītība, un vai patiešām visi reāli tur strādā (ka nav kā dažās aģentūrās - algu maksā, bet tāda cilvēka nav, tikai konts dīvaini sakrīt ar kāda cita darbinieka kontu.)
Tālāk ir vēl labāk - no sab.gov.lv:
************************************************************
!Ar kandidātiem notiek darba intervijas vairākos posmos. Lemjot par kandidāta atbilstību darbam valsts drošības iestādē, tiek vērtētas kandidāta zināšanas, pieredze, prasmes, iemaņas, izglītība. Novērtē arī godīgumu, uzticamību, pašiniciatīvu un virkni citu īpašību.!
************************************************************
Kāda te var būt iniciatīva, ja tev nav iespēja izrādīt to ar intereses izrādīšanu ,par darba iespējām šajā uzņēmumā/birojā/aģentūrā.

Īsumā - visu cieņu tam ģēnijam, kurš radīja sev un saviem radiem šo aģentūru.
Bravo.

1 comments :

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Comment: